Blog

El Mirador indiscret. La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

Engeguem el 2017 amb un nou cicle de conferències!

“El mirador indiscret. La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts”
Dijous, 26 de gener de 2017 a les 09.00 h (check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h)
Palau Robert (Pg de Gràcia, 107. Barcelona)

Per aquesta 1a sessió, sota el títol “David contra Goliat: la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes” comptarem amb Javi Creus, Marc Elena i Andrés Costa.

El pròxim dijous dia 26 de gener de 2017 a les 09.00 h, el Col·legi iniciarà un cicle de conferències que es duran a terme el quart dijous de cada mes. Aquest cicle pretén esdevenir un espai on es posin a debat termes rellevants pel sector del màrqueting, la comunicació i la creativitat. Les trobades es focalitzaran en temàtiques referents a les noves tendències del sector i que permetin generar debat i contingut a tot l’entorn de l’esdeveniment.

Reserva’t l’agenda i ens veiem el dijous 26 de gener al Palau Robert!

Inscripció gratuïta, AQUÍ!

En aquesta primera sessió parlarem de la comunicació que funciona més enllà de convencionalismes de la mà de grans profesionals del sector.

Javi Creus: Fundador d’Ideas for Change  i el creador de @pentagrowth.Està considerat com un dels estrategs i pensadors més innovadors sobre l’economia col·laborativa, els models de negoci oberts i P2P, la innovació ciutadana i la societat en xarxa. Ha estat planificador estratègic per a moltes de les agències més creatives d’Espanya, cofundador de la incubadora d’empreses Digital Mood i de l’espai multidisciplinari @kubik, i professor de màrqueting de serveis a Esade. Coautor de “No som formigues”. Advisor en OuiShare i va ser secretari de l’Open Knowledge Foundation a Espanya.


Marc Elena:
Fundador i CEO de AdsmuraiMarc Elena és un visionari de la comunicació online. És una persona compromesa, positiva i que cuida fins l’últim detall dels seus projectes. Al 2010, després de donar la volta al món durant un any amb la seva dona, va co-fundar el “Club de viatges”, un congrés anual per unir bloggers que han fet la volta al món durant un any o més. Posteriorment va crear “FanraisingApp”, una app per a promocions i concursos a Twitter, que posteriorment va tancar. Actualment és fundador i CEO de Adsmurai, empresa dedicada a l’optimització de publicitat en xarxes socials, Partner de Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
Durant estones lliures, improvisa com a professor convidat a diverses Universitats i participa com a ponent a diferents esdeveniments sobre màrqueting digital i xarxes socials.


Andrés Costa:
Marketing Manager a Monster Energy.
Després d’haver estat de responsable comercial i de màrqueting d’AM Services, inicia el seu pas per Monster Energy en 2008 al departament de màrqueting de Monster UK. quan l’empresa va aterrar a Europa. Posteriorment, es trasllada a Espanya en 2010 amb motiu del llançament de Monster com a marketing manager. ADE per l’Universitat de Edimburgo (Escócia), Master en Direcció de Màrqueting per la Universitat de Barcelona, I actualment cursant MBA per la Universitat de Deusto.

Del ‘Straw Vote’ al Periodismo de Datos

Los orígenes del periodismo de datos Tenemos que remontarnos a los inicios del SXX para encontrar las primeras referencias al periodismo de datos. El periódico Literary Digest fue el primero que, a través del sistema del straw vote o voto de paja, recogió muestras ciudadanas sobre intención de voto; y en la misma época George…
Llegeix més

7 minutos para entender el Gobierno Abierto

Como reacción a la difícil situación económica y social, el concepto de Gobierno Abierto emerge ampliamente. Como por arte de magia, una gran cantidad de artículos, discursos y conversaciones han aparecido profusamente. Pero, ¿qué significa? ¿Es tal vez una exageración? ¿Es simplemente una nueva herramienta de gestión? ¿O se trata de un recurso que puede…
Llegeix més