Barcelona Contactless

Es tracta d'un servei que et proporciona informació específica i precisa del lloc de la ciutat on et trobes i d'allò que passa en aquell precís moment.

Consta de centenars de punts d’accés que estan distribuïts per tot el territori urbà (codis NFC o QR als quals pots accedir mitjançant el mòbil, la tauleta, la PDA o qualsevol dispositiu amb connexió a internet), que et reporten a un web mòbil que t’ofereix la informació que necessites en aquell lloc i en aquell moment. Equipaments i serveis propers, agenda, esdeveniments, aplicacions mòbils relacionades… Mai aprofitar al màxim els diferents indrets de la ciutat havia estat tan fàcil.

179

Els equipaments i els serveis que formen part de Barcelona Contactless s'identifiquen mitjançant una simbologia comuna presentada en diferents formats i suports, i funcionen durant les 24 hores i els 365 dies de l’any.

EL BCN CONTACTLESS FUNCIONA 24 HORES ELS 365 DIES DE L’ANY.

A més, Barcelona Contactless està en constant evolució, tant en el vessant d'adopció de nous col·lectius, ja siguin agents privats o òrgans de l'Administració, com en noves funcionalitats i serveis informatius.

Los comentarios están cerrados.